Manechinele romane se afirma si in SUA. Miss Romania United States, Ana Sophia Marcu, si-a petrecut ultimele doua week-enduri pe runway in doua fashion show-uri organizate la Chicago, show-uri in cadrul carora au fost prezentate ultimele creatii din colectia Liquid Couture, a creatoarei de moda Wanda Cobar.

In primul week-end, organizat pe scena de la Victor Hotel Chicago, Ana Sophia Marcu a prezentat cateva piese vestimentare in cadrul evenimentului intitulat "Pink Valentine's", aflat la editia a doua, acesta fiind organizat de Radio 27 Chicago, radioul romanesc al diasporei din S.U.A.

Spectacolul a reprezentat o premiera datorita temei abordate in acest an, si anume fashion si body painting, fiind asigurat de compania Marion Ink. Cel de-al doilea eveniment la care castigatoarea editiei 2007 a concursului de frumusete romano-american a participat a fost organizat sambata la clubul RedNoFive din Chicago. in cadrul acestui eveniment, intitulat "The Rose Party", a avut loc o prezentare de moda si body art a acelorasi Wanda Cobar si Mario Ink, care si de aceasta data au reusit sa surprinda publicul prin modul in care au pictat si imbracat trupurile frumoaselor manechine.

Show-ul a avut scopul de a sustine organizatia Y-ME National Breast Cancer. Miss Romania United States este o organizatie romaneasca ce isi propune promovarea frumusetii femeii romance in S.U.A, precum si a culturii romanesti peste hotare. Acesta este primul concurs de frumusete desfasurat in SUA pentru comunitatea romano-americana.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.