A doua semifinala a Eurovisionului a debutat cel putin, in culise, apatic.
Concurentii repetau, inainte de a intra pe scena, fara prea multa tragere de inima, membrii juriului socializau cu vedetele si cu presa, iar atmosfera nu era tocmai specifica unui concurs. Nu exista entuziasmul dinaintea unui eveniment important si parca fiecare artist venise aici sa-si faca treaba, asteptind cuminti sa intre in scena. Nicola, imbracata intr-o rochie neagra, eleganta, s-a lasat fotografiata toata seara si si-a tinut iubitul de brat, de parca vroia cineva sa i-l fure. Andrei Stanoevici, la costum, si-a secondat permanent partenera.

Juratul Madalin Voicu a venit insotit de iubita lui, Carmen Olteanu, dar aceasta a stat in public pe tot parcursul spectacolului. Baietii de la VH2 s-au incalzit facind glume inainte de concurs. Gabriel Cotabita a venit impreuna cu una dintre fiicele sale si toata lumea birfea ca ar fi noua lui iubita. Solistul era mindru de interesul pe care cei prezenti il manifestau fata de el si insotitoarea sa. Costi Ionita ne-a obisnuit cu aparitiile sale hilare, purtind acelasi tricou cu burta, de data asta, fiind imbracat in alb, cu o camasa pe sub taior cu burta ii iesea in evidenta ingrasindu-se cu opt kilograme in ultimul an. Nico nu s-a prea intretinut cu ceilalti colegi, preferind sa cinte si sa plece imediat dupa aceea. Marius Moga, cu a sa palarie, parea foarte important si aveai impresia ca e buricul pamintului, cel putin asta lasa sa se vada prin comportamentul sau. Catalin Maruta a venit si el si a stat citeva minute, alaturi de organizatorii concursului. In rest, asa cum am mai spus, parca nu te aflai la un spectacol cu o miza atit de mare, ci la o intilnire banala de lucru.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.