Vedeta nu mai este vazuta la fel de bine la locul de munca, din cauza pretentiilor sale, ea solicitand marire de salariu o data la trei luni
Dupa ce ajung celebre, majoritatea vedetelor autohtone uita de unde au plecat si considera ca au un alt nivel social. Odata ajunse in varf, incep sa isi doreasca din ce in ce mai mult si sa pretinda mai mult. Intr-o situatie asema natoare se afla si vedeta Antenei 1, Roxana Ionescu, aceasta intrand de o vreme in dizgratia patronilor trustului Intact, deoarece are pretentii financiare din ce in ce mai mari.

Surse din interiorul postului ne-au marturisit ca prezentatoarea emisiunii Vreau sa fiu vedeta, are din ce in ce mai multe fite, se considera de neinlocuit, asfel incat, la fiecare trei luni, ea merge cu contractul sau, care mai e valabil un an si jumatate, la patroni, pentru a renegocia clauzele financiare, cerand marire de salariu.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.