Antrenorul Stelei si logodnica lui, Raluca Rebedea, au planuri mari de viitor: vor o nunta ca-n basme, un copil si o locuinta la Bucuresti. Raluca spune ca nu se multumeste cu statutul de "sotia antrenorului Walter Zenga" si intentioneaza sa se ocupe si de propria cariera profesionala. Walter Zenga este tatal a doi baieti aflati in custodia mamei lor, antrenorul vizitandu-i de cate ori se intoarce in Italia. in prezent stelistul se pregateste de nunta si logodnica lui, Raluca, spune ca amandoi isi doresc o fetita.

"Amandurora ne plac copiii. Walter este innebunit dupa baietii lui si i-ar placea sa aiba si o fetita. Deocamdata facem numai planuri pentru ca si eu si el avem proiecte profesionale care ne ocupa foarte mult timp." Foarte indragostit de logodnica sa, Walter i-a facut un cadou special de ziua ei, in toamna trecuta: un Hyundai Santa Fe de culoare albastra, care valoreaza aproape 30.000 de euro. Frumoasa blonda a mai primit intre timp trei inele de logodna, Walter dorind sa reinnoiasca dovezile de iubire ori de cate ori are ocazia.

Cei doi sunt impreuna de doi ani, si-au cumparat o casa la Milano pe care au decorat-o dupa ultimele cataloage de gen si au luat in calcul aparitia unui copil, astfel ca o camera deja il asteapta pe viitorul bebe. Pana atunci Raluca intentioneaza sa ia o nota mare la examenul de licenta pe care il va sustine anul acesta (ea fiind studenta la Araba-Engleza) si sa scrie o carte. in urma cu un an Raluca a primit o oferta extrem de tentanta din partea unui producator tv din Italia, care i-a propus sa fie gazda unei emisiuni sportive difuzata pe TV Sky din Italia.

Raluca a fost nevoita sa refuze oferta deoarece Walter a incheiat contractul cu Steaua Bucuresti si a venit in Romania cu logodnica cu tot. in prezent Raluca si Walter fac planuri de casatorie, ce va avea loc cel mai devreme in lu- na iulie, in pregatiri fiind inclusa si ceremonia de convertire a lui Walter la ortodoxism. Ei vor o nunta mare la care sa poata participa toti prietenii cuplului din toata lumea, Walter fiind o persoana foarte populara si cu prieteni in toate colturile lumii. Pentru ca la ultima vizita la Milano logodnicii erau suparati din cauza meciului pe care Steaua l-a pierdut la Villarreal, Raluca nu si-a cautat rochia de mireasa si a amanat colindarea magazinelor pentru luna urmatoare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.