Mama artistei investeste intr-un tanar de 35 de ani, in timp ce fiicei sale nu-i da nici macar un procent din averea care i s-ar cuveni de drept
Mama are un amant mult mai tanar, declara Oana Zavoranu. Desi artista a evitat sa faca public numele celui cu care Marioara, 60 de ani, ar avea o relatie, saptamanalul Umbra a aflat ca tanarul se numeste Dragos si are doar 35 de ani. Acesta este barbatul in care doamna Zavoranu investes te ca in propriul sau fiu, in timp ce singurul ei copil, sange din sangele sau, este nevoit sa umble prin tribunale pentru a intra in posesia unei averi ce i se cuvine de drept. In ciuda faptului ca Oana si-a manifestat intentia de a cumpara procente de la societatea Agricomex, unde mama sa este presedinte si actionar majoritar, in momentul in care acestea erau de vanzare.

Dar socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ, intrucat Marioara Zavoranu, care, conform statutului, avea prioritate in a achizitiona ac- tiunile devenite disponibile, si-a cedat drepturile in favoarea tanarului de 35 de ani, fara sa- si anunte fiica de existenta acestora. In plus, daca vreun apropiat isi permite sa vorbeasca de rau despre Dragos, aceasta ia foc si se cearta cu toata lumea. De la caratul gentii, actionar in firma Initial, tanarul a aparut in firma ca manager, desi el doar intermedia gasirea clientilor pentru inchirierea spatiilor comerciale detinute de Agricomex, de parca respectivele locatii, in marea lor majoritate centrale, ar fi fost lipsite de solicitanti.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.