Adorate pana la extrem, unele vedete din Romania au trecut prin clipe de groaza din cauza insistentelor unor admiratori fanatici.

Andreea Banica a gasit, iarna trecuta, in cutia postala, un biletel de dragoste scris de mana, trimis de un fan. Apoi a avut surpriza sa primeasca la supermarketul de unde face cumparaturi un buchet de trandafiri. Andreea a declarat revistei Story: "Mi-e greu sa pricep cum reuseste sa intre in scara, pentru ca avem interfon. Mi-am dat seama ca nu e la curent doar cu adresa mea, ci imi stie si obiceiurile, din moment ce a lasat buchete de flori la magazin".

AMENINTATA DE FLORI

Iubitul ei Lucian a sfatuit-o sa fie atenta ori de cate ori iese din casa. Andreea a primit cateva mesaje si pe telefonul mobil: "Pe langa cele obisnuite, de la fan club-uri, au aparut cateva extrem de agresive". Limbajul vulgar in care sunt scrise o pun pe ganduri. Deocamdata nu a cerut ajutorul politiei. Insa, daca admiratorul ei secret nu va intelege ca trebuie sa pastreze distanta fata de casa ei, o va face.

"Intr-o dimineata am urcat, grabita, in masina. Eram singura. Dupa ce am bagat cheia in contact, am auzit in spate un zgomot. M-am intors, speriata, si am apucat doar sa vad un tip care s-a ridicat de pe bancheta si a rupt-o la fuga! Am fost ingrozita! De-atunci, nu mai urc la volan inainte sa verific bancheta din spate". Inainte de acest incident, Andreea a descoperit de cateva ori biletele cu acelasi scris, ordonat si corect din punct de vedere gramatical, prinse la stergatoare. "In plus, mi-a lasat tot felul de mesaje scrise cu degetul pe praful care se mai strange pe masina. Mi-e frica si sa deschid usa de la intrare", spune Andreea. Andreea se gandeste foarte serios s-o aduca la Bucuresti si pe Maya, rotweiller-ul ei de la Eforie. "Prefer sa imi iau masuri de precautie".

BARLADEANU SI FREUD

In timpul filmarilor de vara trecuta de la mare, Monica Barladeanu a trait doua intamplari neplacute. Un admirator i-a cerut numarul de telefon spunandu-i ca are sa-i comunice ceva foarte important intre patru ochi. El s-a recomandat ca fiind Sigmund Freud si a continuat sa o contacteze pe Monica, terorizandu-i pe cei din echipa de filmare. Un alt admirator i-a cerut vedetei sa se fotografieze impreuna cu el, pentru ca mai apoi sa o urmareasca cu propuneri indecente si sa o ciupeasca de fund.

I-A DAT FOC LA USA

Andreea Antonescu si Andreea Balan au fost hartuite de acelasi fan. Iata de declara Andreea Balan prin 2003. "De vreo doi ani ma zapaceste acest om care, ciudat, n-a dorit sa ne vedem niciodata. Ma suna de cateva ori pe zi si-mi spune tot felul de aberatii. Zice ca e virgin, la fel ca mine, si ca noua ne e sortit sa fim impreuna. Ma tot suna sa ma intrebe daca mai sunt virgina. Apoi m-a avertizat ca, daca nu voi fi cu el, imi va cafti iubitul. Ma suna doar de la telefonul public, iar eu, ca sa scap, ii raspund la apel, dupa care il las sa vorbeasca singur pana i se termina cartela. Am aflat ca fura portofele pentru a putea face rost de bani de cartela".

Despre un alt fanatic din Iasi, Andreea spune ca a dormit pe iarba din fata hotelului in care era cazata: "El are alta tactica: ma ameninta ca-si da foc in fata televiziunii daca nu devin iubita lui." Andreea Antonescu a fost si ea amenintata cu cutitul si i s-a dat foc la usa apartamentului de catre acelasi fan nebun.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.