Pe langa faptul ca simpaticul Justin Timberlake este unul dintre cei mai cunoscuti cantareti din lume, acesta doreste sa se afirme si in lumea filmului.
Timberlake a luat in serios meseria de actor si a semnat de curand pentru un rol principal in drama scrisa si regizata de Michael Meredith, "The Open Road". Justin va juca rolul unui tanar ce incearca sa refaca relatia cu tatal sau, Jeff Bridges, in timp ce lupta sa-l aduca pe acesta acasa, la capataiul mamei sale bolnave. Kate Mara o va interpreta pe iubita lui Timberlake, iar Mary Steenburgen va juca rolul mamei acestuia. Fimarile sunt pregatite sa inceapa in aceasta luna in Lousiana.

Aceasta nu este prima aparitie a lui Justin Timerlake pe ecrane. Cantaretul a mai jucat in doua filme in 2006, "Alpha Dog" si "Southland Tales", iar in 2007 si-a imprumutat vocea unui personaj de desen animat in "Shrek 3". De fiecare data aparitiile sale au fost apreciate atat de publicul larg, cat si criticii de specialitate.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.