Dupa ce si-a injectat grasimea din genunchi in pometi si a trecut printr-un lifting de gusa, "Regina Salsei" vrea sa demonstreze ca are si talent
Cea mai nonconformista aparitie din lumea mondena, Israela, a facut eforturi serioase pentru a afisa imaginea de azi. Chiar daca a aparut la televizor si a sustinut ca are 59 de ani si nu 70, cat am aflat noi, Israela nu are de ce sa se teama. Interventiile estetice la care s-a supus i-au reusit de minune. Pe 2 aprilie, data la care relatia cu Liviu, iubirea vietii sale, va implini un an, Israela va lansa piesa "Un vis adevarat".

"Exista deja un demmo. Textul este inspirat din poezia pe care i-am scris-o lui Liviu la o luna de cand eram impreuna. Daca va avea succes, nu ne vom opri aici, ci vom scoate un intreg album", ne-a declarat Israela. Iata ca dupa acest anunt soc, lumea muzicala se va imbogati cu inca o blonda, care va incerca sa faca o concurenta serioasa cantaretelor de toate soiurile.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.