In clipa in care au aparut impreuna in poze facute de paparazzi in Franta, toata lumea se astepta sa se impace.
Lili Sandu si Bogdan Stelea au fost in vizita la bunii lor prieteni, Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc, dar au declarat ca nu sint decit amici. Cel putin astea au fost cuvintele lui Lili. Actrita-cintareata spune ca nu mai doreste sa se impace cu fostul portar, ca isi vede de viata ei si ca nu are niciun iubit. Insa, cine o crede, mai ales ca si-a dorit permanent sa se impace cu Stelea, dar nu a fost sa fie.

Intors in tara, sportivul s-a apucat de antrenamente si s-a vazut la o cina cu Mirela Popa, fosta iubita, de care s-a despartit recent. Se zvoneste ca Stelea ar dori-o inapoi pe creatoarea de moda si ca i-a propus acest lucru, iar aceasta i-a spus ca se va gindi si ii va da un raspuns. Intr-un fel sau altul, cei doi se iubesc, iar Mirela reprezinta femeia ideala pentru Stelea. Cine stie, poate, pina la urma, tatonarile lor se vor solda cu o nunta.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.