Creatorul de moda Catalin Botezatu a avut mereu succes in cariera, iar prezentarile sale au fost apreciate.
In viata personala, in schimb, lucrurile nu par sa evolueze la fel de bine. Designerul si-a dorit dintotdeauna o familie de care, insa, n-a avut parte. Multi au comentat despre orientarea lui sexuala, dar, din discretie, Botezatu nu a vorbit niciodata despre acest lucru si nu a recunoscut ca ar fi gay.

El sustine ca are relatii cu femei si zeci de doamne pot depune marturie in acest sens. S-a vehiculat, la un moment dat, o poveste de iubire intre Botezatu si Tania Budi. Cei doi nu au vrut sa dialogheze pe aceasta tema, iar Catalin a si declarat, odata, ca parintii lui o voiau ca nora pe Tania, iar el s-a gindit chiar s-o ceara in casatorie. Nu a facut insa pasul si a ramas intr-o relatie de amicitie cu blonda. Pina la urma, poate isi ia inima in dinti si ii marturiseste Taniei ca o iubeste si vrea sa se insoare cu ea.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.