Satula de discutiile in contradictoriu cu fosta bona, Cristina Mindru, Monica Columbeanu si-a gasit alta dadaca pentru Irina.

Fata este platita cu un salariu de 500 de euro pe luna, dar, in schimb, are privilegiul de a minca la aceeasi masa cu Columbenii. Dupa tot scandalul cu fosta bona, Cristina Mindru, care a ales sa paraseasca mosia de la Izvorani, Monica Columbeanu s-a consolat repede si a purces la cautarea unei noi dadace pentru Irina. Investigatiile lui Moni n-au fost in zadar, sotia miliardarului gasind, in sfirsit, ceea ce cauta: o fata cu facultate, blinda si, mai ales, ascultatoare, care sa fie in stare s-o inlocuiasca linga copila atunci cind ea haladuieste cu treburi prin tari straine. Noua bona a familiei Columbeanu se numeste Ana Maria, are 25 de ani si este absolventa de facultate. Fata a ajuns sa fie primita la "interviu" de doamna Columbeanu datorita unei recomandari a unor prieteni de-ai miliardarului si a avut norocul sa fie placuta de Monica, dar mai ales de micuta Irina, care a reactionat foarte bine atunci cind a vazut-o pentru prima data, acesta parind a fi motivul cel mai important in alegerea ei.

Dadaca face baie in Jacuzzi

Cum testul a fost trecut cu bine, tinerei domnisoare nu-i mai raminea decit sa primeasca oferta legata de bani. Monica a propus 500 de euro, Ana Maria a fost de acord si cele doua doamne au batut palma. Avind in vedere ca Moni este extrem de ocupata - a recunoscut singura ca nu are deloc timp pentru Irinuca - dadaca intelectuala va trebui sa preia rolul de mama, raminind zi si noapte linga fetita Columbenilor. Privita din aceasta perspectiva, leafa bonei este destul de meschina. Drept pentru care, sotii Columbeanu incearca s-o atace la coarda sensibila, dindu-i senzatia ca este un membru al familiei. Iri si Moni au decis de comun acord ca noua dadaca a mostenitoarei lor sa beneficieze de un tratament special.

Astfel, bona va minca la aceeasi masa cu sotii Columbeanu si, dupa o zi intreaga de munca, va putea sa se relaxeze in jacuzzi. Pentru ca are o mare responsabilitate fata de micuta Irina, daca va fi pe placul lui Moni, Ana Maria va beneficia si de alte tratamente preferentiale din partea sotiei miliardarului. Dupa noua luni in care a avut grija de fetita lui Irinel, Cristina Mindru, fosta bona a Irinei Columbeanu, a refuzat sa-si mai indeplineasca atributiunile, pe motiv ca rolul de bona o plictisea. Pe de alta parte, insa, Monica Columbeanu sustine cu tarie ca ea a fost cea care a dat-o afara pe Cristina, pentru ca nu avea grija cum trebuie de copil. Acum, Cristina s-a intors la Bacau, in casa familiei sale, iar jumatatea lui Irinel e fericita ca si-a gasit, in sfirsit, bona potrivita pentru odorul ei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.