In epoca de aur a modelelor, intre anii 1980-1990, nume precum Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Linda Evangelista, Naomi Campbell, Kate Moss sau Christy Turlington erau asociate cu perfectiunea si depaseau cu mult popularitatea cantaretelor sau actritelor de la Hollywood.

Claudia Schiffer este una dintre cele mai frumoase femei ale lumii, o aparitie cu adevarat captivanta, de o frumusete ravasitoare. Ea si-a inceput cariera de model la Paris si la scurt timp a pozat pentru coperta editiei franceze a publicatiei “Elle”. Karl Lagerfeld a transformat-o in supermodel in momentul in care i-a oferit sansa de a deveni noua imagine pentru Chanel.

Linda Evangelista este una dintre cele mai cunoscute figuri feminine, datorita numeroaselor reclame pentru diferite produse cosmetice, chipul sau deosebit reprezentand imaginea unor importante marci de frumusete. Linda a stiut inca de la varsta de 12 ani ca isi doreste sa urmeze o cariera in modeling. Trei ani mai tarziu, un vanator de talente de la Elite Model Agency a remarcat-o la un concurs local de frumusete. La 18 ani s-a mutat la New York unde a semnat un contract cu Elite Model Management si un an mai tarziu s-a mutat la Paris.

Impreuna cu Naomi Campbell si Christy Turlinghton a constituit ceea ce era cunoscut sub numele de “Trinitate”, datorita faptului ca au pozat in aceasta formula pentru copertile a numeroase reviste. Linda Evanghelista este cea care a afirmat, in numele manechinelor: “Nu ne trezim pentru mai putin de 10.000 de dolari pe zi”.

Cindy Crawford a fost pentru mult timp poate cea mai dorita femeie din lume, fiind numita "American dream girl". Provenind dintr-o familie modesta, Cindy a lucrat chiar ca vanzatoare de popcorn, pana cand a fost remarcata de un fotograf de la o publicatie locala. A debutat in modeling la varsta de 16 ani.


Despre autor:

Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.