Ramona Badescu are zilele numarate in "ferma" braziliana. Dupa ce a fost eliminata si apoi reprimita in reality-ul "La Fattoria", Ramona se vede acum pusa din nou la incercare.
O saptamana intreaga, ea va fi suspusa judecatii publicului italian impreuna cu Francesca Lodo, o show-girl italianca, mai tanara cu 10 ani decat ea. De aceasta data Ramona nu a putut sa-si ascunda furia si i-a acuzat pe barbatii din ferma ca au complotat impotriva ei.

UMILA SI NEGLIJENTA

Intr-adevar, Ramona nu este foarte simpatizata de colegii sai de sex masculin din cauza ca nu le acorda prea multa incredere si pentru ca nu se afiseaza cu un look sexy, asemeni celorlalte fete. De altfel, aceasta a fost si critica barbatilor invitati pentru a face comentarii in studioul televiziunii italiene (Canale 5) care a organizat jocul. Fabio Canino, realizatorul uneia dintre cele mai urmarite emisiuni de divertisment din Italia,

"Cronici martiene", a spus ca "Ramona nu place pentru ca se prezinta mereu ca o fata saraca, de la tara, umila si foarte neglijenta cu propria-i infatisare". Caracterizare cu care au fost de acord si ceilalti participanti la emisiune. "Intr-adevar - a spus unul dintre acestia - Ramona se arata fara pic de machiaj , cu parul nepieptanat, prins in clame si cu o atitudine umila si docila, fara personalitate".

I-AU REFUZAT PANA SI DOVLEACUL

In interiorul fermei, Ramonei nu i se poate reprosa ca nu-si face treaba. Ea ajuta atat la muncile din bucatarie, cat si la cele de pe camp sau din grajduri. Intr-o seara a "gatit" dovleac copt. Ea le-a spus colegilor ca este una dintre mancarurile traditionale romanesti, dar asta nu i-a impresionat pe italieni. Nici unul dintre ei nu s-a apropiat de dovleac, doar actorul american Clayton Norcross ("Beautifull") a gustat un pic, din politete.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.