Cunoscutul fotograf de moda Gabriel Hennessey are joi, 14 aprilie, la sediul Ministerului de Externe, examen pentru obtinerea cetateniei romane. Istoria Romaniei, geografia Romaniei, Constitutia Romaniei, literatura romana, gramatica si examenul de limba romana, scris si oral, sunt cele sase probe de foc pe care trebuie sa le treaca. Pentru a fi sigur de reusita, Gabriel s-a apucat de invatat inca de acum o jumatate de an.

Stie toti domnitorii si toate operele scriitorilor romani, formele de relief, judetele etc. A venit in tara noastra acum noua ani, din Columbia, si s-a acomodat atat de bine aici ca nu mai vrea sa plece. "Daca nu veneam aici nu reuseam niciodata sa realizez coperta Anastaciei sau campania mondiala la lenjeria intima Etam", spune Gabriel. Mai mult de atat, el a facut copertele tuturor revistelor de moda romanesti si a fotografiat majoritatea vedetelor. Anul acesta a obtinut, pentru a doua oara, premiul Pantene Beauty Awards pentru excelenta in fotografie si premiul pentru cel mai bun fotograf de moda la Bucharest Fashion Week.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.