Este pe lista primelor 25 de femei de succes din Romania, e bossul Oriflame, bogata, celebra, a facut politica, e o rebela si are o familie deosebita. Putina lume stie, insa, teribilul secret al Monicai Tatoiu: de trei decenii, ea sfideaza cancerul

De ceva vreme, in mediile inalte, se vehiculeaza o informatie fierbinte: aceea ca Monica Tatoiu, directorul Oriflame Romania si fost candidat la Primaria Capitalei din partea PC, a ramas insarcinata in liceu si a nascut in cel mai deplin secret, la Timisoara, sub protectia tatalui, un reputat medic cardiolog timisorean. Copilul ar fi fost abandonat, ulterior, la un orfelinat. Informatia e dezmintita categoric de Monica Tatoiu, contactata ieri de ziarul nostru.

Ea spune ca e vorba mai mult ca sigur de o intoxicare din partea unei persoane rau-voitoare, din categoria celor de care s-a ciocnit atat de des in viata: "S-a scris inclusiv ca am lucrat cu Securitatea si alte mizerii". In schimb, crede Tatoiu, legenda respectiva ar putea sa fi aparut gratie unui eveniment real din viata ei, inca neterminat nici acum. "Chiar daca as fi ramas insarcinata in acea perioada, tatal meu nu ar fi fost de acord cu un avort sau cu un abandon in maternitate, si nu neaparat de teama Militiei ori a Securitatii, ci pentru ca parintii mei erau oameni foarte credinciosi, cum sunt si eu, iar acest lucru ar fi fost un pacat de neiertat.

Eu, daca ma credeti, n-am vazut in viata mea un prezervativ, nu am folosit niciodata anticonceptionale. Mi-am dorit tare mult sa am 3-4 copii, dar nu a fost sa fie. Trebuie spus, insa, ca la varsta de 21 de ani eram deja casatorita, iar scurta vreme dupa aceea mi s-a descoperit un chist ovarian capabil sa declanseze cancerul", ne-a marturisit ea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.