Valentina Pelinel a vorbit in emisiunea ProFM'sCool de primul ei sarut si de viata de liceana.

"M-am sarutat prima oara la 14 ani. Am fost luata prin surprindere, m-am inrosit si am fugit. Mi s-a parut ca a profitat de mine. Trebuia sa ma anunte inainte", a declarat Valentina, potrivit Curentul.

Potrivit Gardianul, Valentina este acum sotia unuia dintre cei mai ravniti barbati din Romania, deputatul Cristian Boureanu, insa viata ei nu a fost dintotdeauna frumoasa si lipsita de griji. A fost un copil nevoias care a crescut foarte greu, familia sa fiind extrem de saraca. Raza de lumina care a scos-o din mocirla a fost chiar frumusetea ei, la 14 ani devenind model si in scurt timp, chiar unul de succes. Valentina nu ezita sa povesteasca despre chinurile prin care a trecut si este mandra ca a ajuns unde este acum datorita fortelor proprii. Greu de crezut, dar Pelinel spune ca in liceu era o tocilara fara o viata “mondena”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.