Una dintre cele mai longevive trupe din muzica pop romaneasca, Hi-Q, a adus in peisajul divertismentului o inedita forma de comunicare cu fanii.

Astfel, Nicoleta, Mihai si Florin vor lansa prima televiziune on-line a unei formatii romanesti, disponibila incepand cu 14 februarie la adresa www.hi-q.ro/tv, aceasta urmand sa difuzeze in regim continuu materiale cu membrii formatiei. Ce vor vedea fanii pe acest canal on-line? Inregistrari "Making of" si "Behind the scenes" de la filmarile videoclipurilor Hi-Q, din culisele emisiunilor TV unde au fost invitati de-a lungul timpului sau din turnee, dar si imagini cu trupa de instrumentisti sau filmulete de vacanta. Dar si "emisiuni in direct", in care vor aparea cei trei componenti ai formatiei, care vor discuta in direct cu fanii.

"Hi-Q TV nu este doar televiziunea membrilor Hi-Q, este televiziunea tuturor prietenilor trupei, un nou proiect prin care le multumim pentru devotamentul de care au dat dovada timp de mai bine de un deceniu. Prin intermediul acestei televiziuni, avem inca o posibilitate de a fi mai aproape de fanii nostri, pe care ii provocam totodata sa uploadeze materiale legate de trupa sau melodiile noastre, inregistrari din concertele Hi-Q sau sa ne scrie dedicatii si mesaje", a declarat Mihai Sturzu.

Fiind convinsi de sustinerea neconditionata a fanilor deja castigati, dar si de cea a celor care vor fi interesati de noutate, Nicoleta, Florin si Mihai estimeaza ca postul de televiziune va avea peste un milion de vizionari chiar din prima zi de lansare.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.