In timp ce Britney Spears este inca internata pentru probleme psihice, mama acesteia a starnit un adevarat viespar afirmand ca impresarul acesteia, Sam Lutfi, i-a drogat fiica si a incercat sa-i controleze viata.

"Lutfi a drogat-o pe Britney", scrie Lynne Spears in cererea oficiala de indepartare a acestuia din preajma vedetei. "El a taiat linia telefonica de la locuinta lui Britney si i-a luat incarcatorul de telefon mobil. Vrea sa controleze tot", a adaugat mama vedetei in aceste documente.

In urma acestor declaratii, un judecator din Los Angeles, Reva Goetz, a emis un ordin de restrictie prin care Lutfi este obligat sa nu se apropie de Britney Spears si sa nu incerce sa o contacteze.

Scandalul dintre familia "printesei pop" si impresarul acesteia dureaza de mai multe saptamani in presa de peste ocean, impresarul fiind acuzat ca aducea special paparazzi in preajma vedetei pentru a fi fotografiata in ipostaze care mai de care mai jenante pentru a-si spori faima si averea.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.