“Micul Mozart” nu scapa nici anul acesta de acuzatiile de plagiat.

Fanii Eurovision au postat mesaje, pe site-ul oficial al competitiei, spunand ca melodia “When we're together”, compusa de el pentru Catalin Josan, seamana izbitor cu o piesa a lui Robbie Williams. Pe de alta parte, colegii de breasla ai lui Moga zic, despre acelasi cantec, ca este o copie fidela a unei melodii interpretate de trupa Coldplay.

“Suntem blestemati!”. Acestea au fost cuvintele lui Marius Moga, dupa ce, anul trecut, controversata piesa “Dracula, my Love”, compusa de el si interpretata de Andra si Simplu, a fost eliminata din concurs, cu doar o zi inainte de finala.

Dar iata ca scandalul de proportii iscat in 2007 pare sa nu-l fi afectat prea mult pe “Micul Mozart”, astfel ca el s-a inscris din nou la preselectia pentru Eurovision, cu mai multe melodii, dintre care doua chiar s-au calificat in semifinale. si, asa cum era de asteptat, Moga naste, din nou, controverse.

In timp ce piesa “Come this way”, interpretata de trupa Zero, se bucura, pe site-ul concursului Eurovision, de foarte multe aprecieri, nu acelasi lucru se poate spune si despre melodia “When we're together”, cantata de “megastarul” Catalin Josan. Astfel, multi dintre cei care au ascultat melodia il acuza pe Marius ca aceasta seamana izbitor cu piesa “Eternity”, a lui Robbie Williams.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.