Britney Spears, spitalizata de pe 31 ianuarie, la cererea psihiatrului sau, si pusa sub curatela tatalui ei si a unui avocat, va mai ramane internata in spital inca cel putin doua saptamani, potrivit presei americane, citata de AFP.
Potrivit publicatiei americane People, care citeaza o sursa anonima, “spitalizarea lui Britney Spears a fost prelungita cu 14 zile”. “Este o situatie teribila”, a spus “o sursa apropiata familiei”, potrivit aceleiasi publicatii. “Britney este internata intr-o camera antifonata. Familia sa este foarte ingrijorata pentru ea”, a adaugat aceeasi sursa.

Britney ar fi trebuit sa paraseasca spitalul la 72 de ore de la internare, perioada in care medicii au tinut-o sub observatie. Se pare insa ca starea cantaretei nu s-a ameliorat deloc in acest interval asa ca medicii, care s-au consultat si cu parintii lui Britney, au decis ca e mai bine ca vedeta sa ramana inchisa in una din sectiile de psihiatrie a spitalului UCLA din Los Angeles.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.