Dupa sapte ani de colaborare cu Media Pro, gazda emisiunii 'De 3 x femeie', Mihaela Tatu, si-a dat demisia.

Potrivit Cancan, spatiul din grila va fi ocupat de Adela Popescu si Cabral.Motivul plecarii ei nu ascunde niciun scandal, reprezentantii postului de televiziune sustinand ca a fost vorba despre "o decizie personala pe care noi nu dorim sa o comentam in niciun fel, acesta fiind un act unilateral".
Miscarea Mihaelei Tatu este cu atat mai surprinzatoare cu cat emisiunea pe care o gazduia abia intrase intr-un nou sezon.

Se pare, insa, ca decizia este irevocabila, mai ales ca fotografiile si prezentarea Mihaelei au fost retrase de pe site-ul Acasa TV, iar promo-urile emisiunii "De 3xfemeie" s-au transformat in prezentari ale noului format "In al 9-lea cer".

Negocierile pe care Mihaela le-ar fi avut cu alte televiziuni au fost tinute bine in secret. Vestea ca Tatu a plecat de-ACASa a fost confirmata aseara de surse din trustul PRO, informeaza Click.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.