Fiica politicianului Petre Roman intentioneaza sa dea in judecata firma care ii producea emisiunea pentru a-si recupera salariul
Dupa trei luni de contract cu firma care-i producea emisiunea "Esentze" pentru B1 TV, Oana Roman si-a facut bagajele si cauta un nou post care sa o accepte in grila de programe.

Potrivit declaratiilor sale, ea nu a mai fost remunerata corespunzator in ultima perioada, vazandu-se nevoita sa renunte la visul de a face televiziune. "Firma care produce "Esentze" nu a fost fair-play. Si acum am de recuperat o suma frumusica de la ei. Problemele nu au fost doar de ordin financiar. Exista o lipsa de comunicare si filmarile decurgeau anevoios, in ciuda faptului ca eu sunt o profesionista, nu am intarziat nici macar un minut la intalniri si am incercat sa-mi fac treaba cat mai eficient", ne-a marturisit Oana Roman.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.