La "Monica" a fost invitat, intr-o zi, un tip care intretine relatii cu extraterestrii si care, normal, avusese, pina de curind, implantat in ureche un satelit pe care i-l scosesera medicii de la spitalul din Urlati. Mi-am dat seama ca medicii aia, niste incompetenti, nu scosesera chiar toate sculele din el, cind omul, civilizat din fire, a zis: "Nu va apropiati prea tare de mine cu camera pentru ca am ceva implantat in mine care s-ar putea sa va distruga". Daca mai aveam putina rabdare si nu inchideam televizorul ca sa plec la redactie, sigur aflam ca pe tip il cheama ori Iisus, ori papa, ori George W. Bush.

Am vazut pe Atomic TV videoclipul piesei "Soarele meu" a formatiei Mandinga. Refrenul suna cam asa: "Tu stralucesti atunci cind imi este greu/ Unul fara altul, n-ar mai fi la fel". Sint sigura ca fara intilnirea cu piesa asta, eu insami ar fi fost la fel, dar mult mai saraca in subiecte pentru rubrica de fata.

La "Tonomatul DP2", invitatii lui Catalin Maruta au fost, intr-o zi, Animal X, mai exact Vierme, Sopirla si Hiena care aratau cu totul si cu totul altfel decit ii stiam eu: nu mai erau verzi, rosii, portocalii sau ciclam in cap, ci aveau un look de baieti normali care pot umbla pe strada fara sa se trezeasca inconjurati de vreun grup de japonezi blindati cu aparate de fotografiat.

Pe linga mutrele baietilor, m-au impresionat inca doua chestii: intrebarea "Cind o sa fie concertul de pe 15 aprilie?" a unei telespectatoare si raspunsul lui Maruta "Pentru aceasta intrebare, ne trimiti toate CD-urile care (ahhhhh!) le ai prin casa". Cataline, te rog mult, felicita-l in direct pe Vanghelie din partea mea pentru ca a invatat sa spuna "pe care".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.