Cantareata Nico, favorita la faza nationala a Eurovision, face zilnic naveta pana in Bucuresti, ea construindu-si o casa in orasul natal, Ploiesti. Spatioasa, decorata cu mobila avangardista si “tapetata” cu pozele celor dragi, locuinta a fost aranjata astfel incat cantareata sa se regaseasca in fiecare coltisor.

In dormitor, ca peste tot in casa, seful este catelusa cantaretei, Dora, care isi face somnul de frumusete alaturi de Nico, printre pernele pufoase.

In aceasta camera, vedeta si-a amenajat si un mic altar cu icoane aduse de la manastirile din toata tara. Fire credincioasa, Nico are cate o candela in fiecare camera. in loc de perdele, ea a ales doar draperiile satinate, de culoare rosie.

“Draperiile sunt mai utile, impiedica frigul de afara sa patrunda in camera si poti controla cantitatea de lumina care intra in incapere, mai ales vara, cand soarele este foarte puternic. Eu am ales draperiile scurte pentru ca am caloriferul asezat sub geam si nu vreau sa impiedice degajarea caldurii in camera”, spune cantareata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.