"Shakira din Carpati", alias Adrian Enache (care si-a atribut singur titlul amintit), sustine ca este foarte ocupat in perioada aceasta cu pregatirea cadoului pe care vrea sa si-l faca de unul singur la 12 iunie, cand va implini 39 de ani. Respectivul "dar" consta intr-un nou album, ce se va intitula "Intr-o zi", pentru care a intregistat cu trupa Salamandra trei piese, ramanand de inregistrat inca sapte piese (compozitii ale lui Papa Jr., Andrei Tudor, Andrei Kerestey), care inca nu sunt gata.

Nu este insa singurul proiect la care lucreaza interpretul. In paralel, Adrian este in discutii cu o televiziune pentru a fi unul dintre prezentatorii emisiunii "Seven", unde sapte prezentatori vor comenta sapte dintre cele mai importante stiri ale saptamanii. Desi aparitia pe sticla in postura de prezentator este o ipostaza absolut noua pentru cantaret, visul lui este sa devina actor de film. Cum insa ofertele in acest sens nu s-au prea ivit, Shakira autohtona se antreneaza intr-un music-hall, "Nota zece la purtare", in regia lui Ion Lucian, ce va avea premiera de Pasti.

Si pentru ca tot am ajuns la capitolul vise si dorinte intime, Enache ne-a marturisit unul dintre secretele sale cele mai bine pazite: are deja scrise doua culegeri de poezii. Pe care insa nu intentioneaza sa le publice acum, ci postum (evident de catre executorii testamentari). "Sunt poezii de dragoste, abstracte, cu rima alba. Cred ca dupa moartea mea lumea imi va aprecia mai mult talentul si sufletul sensibil. Sunt o persoana care iubeste arta, care este dedicata ei. Cel mai mult imi place sa citesc poeziile lui Eminescu", ne-a spus sensibilul interpret.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.