Hollywood-ul a dat dovada de o rara solidaritate fata de actorul Heath Ledger in ceea ce priveste difuzarea unui clip in care actorul, care a decedat saptamana trecuta, apare la o petrecere in care se consuma droguri, material care a fost scos din emisie, informeaza NewsIn.

Emisiunile "Entertainment Tonight" si "The Insider", in care apar interviuri cu staruri de la Hollywood care vorbesc despre noile lor show-uri de televiziune sau despre filme, planuiau sa difuzeze inregistrarea cu Ledger ieri seara.

Dupa difuzarea unor parti din inregistrare pe diferite site-uri, un purtator de cuvant al show-urilor TV a spus intr-o declaratie de presa ca au decis sa nu difuzeze intregul material "din respect pentru familia lui Heath Ledger". Inregistrarea, din care pot fi urmarite secvente pe mai multe site-uri, nu-l arata pe Ledger in timp ce consuma droguri, dar autorul poate fi auzit cand marturiseste ca a fumat marijuana in trecut. Potrivit BBC News, actorul ar spune chiar ca a fumat cinci tigari de marijuana pe zi timp de 20 de ani. Clipul a fost realizat in ianuarie 2006 la hotelul Chateau Marmont de la Hollywood.

Decizia de a nu difuza acest clip vine dupa o campanie a companiei lui Ledger din Los Angeles, prin care s-a incercat coalizarea comunitatii de la Hollywood impotriva show-urilor. Compania lui Ledger a trimis un e-mail companiilor de relatii publice, celor de impresariat artistic, companiilor de management si directorilor studiourilor de film si a cerut o "minima decenta" din partea producatorilor emisiunilor.

"Acesta nu este jurnalism, este senzationalism. Este o exploatare rusinoasa de cea mai joasa speta a unui suflet sensibil si talentat, care nu merita un asemenea tratament", se arata in e-mail-ul ce a ajuns si la agentia Reuters.

"Cerem comunitatii de la Hollywood sa faca presiuni asupra 'Entertainment Tonight' pentru a nu difuza materialul", potrivit mesajului electronic.

Purtatorii de cuvant de la "Entertainment Tonight" si "The Insider" nu au putut fi contactati imediat pentru comentarii.

In ultimele zile, mai multe reviste si site-uri, care citeaza surse neidentificate, au scris ca Ledger facea abuz de alcool si consuma cocaina si alte droguri. De asemenea, presa tabloida a spus ca fosta sa sotie, MichelleWilliams, care a jucat alaturi de Ledger in "Brokeback Mountain", l-a parasit pe actor in 2007 si a luat-o si pe fiica lor, Matilda, din cauza stilului de viata al lui Ledger, care iubea petrecerile.
Publicatia "US Weekly" a scris chiar ca Williams a vrut sa-l duca pe Ledger intr-o clinica de reabilitarea din apropierea orasului Los Angeles, dar acesta a refuzat sa se interneze.

Ledger, in varsta de 28 de ani, nominalizat la Oscar pentru rolul din povestea de dragoste intre doi cowboy homosexuali, "Brokeback Mountain", a fost gasit mort in apartamentul sau din New York saptamana trecuta, iar in apropiere au fost gasite somnifere si medicamente, potrivit politiei. Cauza mortii nu a fost inca determinata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.