Am intrebat cateva vedete care ar fi forma de viata care le-ar reprezenta cel mai potrivit, intr-o alta existenta. Desi o parte dintre vip-uri ne-au declarat ca nu cred in acest proces, care nu este mentionat in Biblie, ne-au dat raspunsuri dintre cele mai surprinzatoare.
De departe, Mihai Traistariu are imaginatia cea mai bogata.Cantaretul ar vrea sa devina un extraterestru inteligent, in timp ce Monica Anghel s-ar vedea caine intr-o viata viitoare.

Mihai Traistariu nu crede in reincarnare, dar a facut un exercitiu de imaginatie si ne-a spus ca i s-ar parea interesant sa traiasca, intr-o alta viata, pe o alta planeta. “As vrea sa fiu o fiinta extraterestra, foarte inteligenta, care sa aiba capacitati mult peste cele ale pamantenilor. Sa citeasca ganduri, sa comunice telepatic, sa se deplaseze cu viteza sunetului”. In trecut, Mihai a fost femeie, a trait in vestul Africii, in jurul anului 1050 si a fost chirurg sau vraci.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.