Un ofiter al Departamentului de Politie din Hollywood a declarat ca mai multi ofiteri au fost trimisi la casa lui Britney Spears. Vedeta pop in varsta de 26 de ani a fost urcata intr-o ambulanta pe la o intrare laterala a casei sale din Los Angeles, putin dupa ora 02.00 GMT, si a fost escortata la spital de mai multi politisti pe motociclete, doua masini de politie si doua elicoptere, potrivit ziarului american, care citeaza surse oficiale.

Spears a fost dusa la UCLA Medical Center dupa ce autoritatile au primit un telefon de la psihiatrul sau, mai scrie ziarul. Potrivit site-ului Daily Gossip, vedeta ar fi incercat in cursul noptii trecute sa se sinucida. Sky News transmite ca vedeta a fost scoasa din locuinta sa si transportata de urgenta la un spital unde va fi supusa unei examinari psihiatrice, informeaza Romantica.

Spears, a carei viata personala a facut subiectul articolelor de prima pagina din tabloide in ultimele 12 luni, a pierdut custodia copiilor sai Sean Preston, in varsta de 2 ani, si Jayden James, de un an, in octombrie, dar a primit permisiunea de a-i vizita de trei ori pe saptamana, sub supraveghere.

Vedeta a pierdut insa drepturile de vizitare pe 4 ianuarie, dupa ce a refuzat sa-i dea inapoi copiii fostului sot Kevin Federline si se pare ca s-a inchis in baie dupa o criza de isterie. Atunci Spears a fost transportata la spital unde a fost internata timp de doua zile.

Moderatoarea emisiunii „The View”, Barbara Walters a declarat ca a intrat in legatura cu un bun prieten al lui Britney, care a confirmat faptul ca artista „a fost consultata de un psihanalist si ca sufera de o problema mentala ce poate fi tratata”, arata de asemenea CNN.