Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac se vor casatori luna viitoare in strainatate. Cel putin asa se zvoneste prin lumea mondena. Deocamdata insa, viitoarea mireasa a lui Tiriac Jr. ii poarta sambetele lui Mihai Calin. Dar nu in viata, ci in film.
Un nou serial de televiziune va fi difuzat de TVR. Intitulat "Burlacii", sitcomul ii are ca actori principali pe Mihai Calin si pe debutanta Ileana Lazariuc. Dupa ce vor fi filmate cele 12 episoade, plus alte cateva in cazul in care serialul va avea un mare impact la public, Ileana va pleca alaturi de iubitul sau Ion Ion Tiriac intr-o vacanta exotica.

Cei doi nu ne-au dezvaluit nici destinatia, nici scopul calatoriei. Se zvoneste insa ca nu vor parasi tara doar pentru relaxare, ci au ganduri serioase in ceea ce priveste relatia lor amoroasa. Se aude ca isi vor uni destinele departe de ochii presei din Romania, in mare secret, si ca vor anunta pe toata lumea abia dupa ce vor fi facut pasul cel mare.
Ileana Lazariuc si Mihai Calin interpreteaza personajele principale in sitcomul "Burlacii". Cele 12 episoade vor fi difuzate de TVR de doua ori pe saptamana incepand cu data de 11 aprilie, ora 22.30. In serial vor mai juca Rozi si Raba (cunoscuti telespectatorilor de la "Stirile de sambata asta"), Ioan Andrei Ionescu, Marius Rizea, Ligia Stan, Maria Roman, dar si Noni, Ana Maria, Alexandra Velniciuc si Monica Davidescu.

TOTUL PENTRU UN ROL

Telespectatorii vor putea urmari povestile de viata ale unor tineri burlaci. Unul dintre ei, Misu, interpretat de Mihai Calin, este un producator tv de succes. In urma mutarii din casa in care a locuit timp de 15 ani cu unchiul si matusa sa (Rozi si Raba), destinul sau se complica din cauza noii sale vecine Cerasella, interpretata de Ileana Lazariuc. Aceasta incearca prin orice metoda sa intre pe sub pielea lui Misu, dorindu-si un rol intr-o viitoare productie tv. Cerasella este curtata si de alti doi burlaci, din acelasi bloc cu Misu, Mutu (Marius Rizea) si Armand (Ioan Andrei Ionescu).

A RENUNTAT LA ITALIA

Pentru a filma acest sitcom, Mihai Calin a reziliat contractul pe care il avea cu o alta televizune, iar Ileana Lazariuc a refuzat o oferta de serial in Italia. Castingul a durat mai mult de doua luni, rastimp in care echipa TVR a vazut 300 de actori, dintre care, pentru probe, au fost admisi doar 100. Pentru acest sitcom, Televiziunea Romana a construit, intr-un studio de 300 de metri patrati, 5 incinte (dormitor, sufragerie, birouri, spatiu comercial, bar, discoteca), in doar o saptamana.

Tot pentru acest sitcom, Rozi si Raba fac saptamanal drumul Bucuresti - Cluj. Nici unul dintre ei nu este actor profesionist. Rozi este casiera la postul local al TVR Cluj, iar Catalin, botezat Raba de colegii de gasca din adolescenta, are o afacere pe plan local. Scenariul este semnat de Ioana Vicol si Catalina Fernoaga, scenograf este Mihnea Mihailescu, cel care a fost scenograful filmelor Filantropica, Occident, Orient Expres. Catinca Roman realizeaza costumele, iar producatorul serialului este Iuliana Marciuc.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.