Cuplul Delia-Matteo scartaie! Nu vorbim despre dragostea nemarginita pe care si-o poarta unul altuia, ci din punct de vedere al iesirilor in doi. Påna nu demult, cei doi petreceau pana in zori acolo unde distractia era mai mare si nimic nu conta, pentru ca erau impreuna.
O recenta aventura a tanarului Matteo ne-a pus insa pe ganduri. Nu stim cum de a reusit, dar, intr-una din seri, cantaretul a lasat-o pe Delia acasa si a dat fuguta taman la o prezentare de lenjerie intima. Insotit de amicul Connect-R, cantaretul s-a asezat la buza podiumului si, cu ochii cat cepele, a urmarit atent defilarea modelelor imbracate doar in sutien si bikini. Nu stim cum de si-a permis sau, mai bine zis, i-a fost permisa o astfel de trasnaie pentru ca, din cate stim, Delia este destul de posesiva cu barbatul pe care il iubeste. In fine, ca sa n-o mai lungim, putem spune doar ca Matteo era de-a dreptul fascinat de ceea ce se derula sub ochii sai si nu ezita sa-i sopteasca lui Connect-R parerile sale despre respectivele domnisoare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.