Tot mai multe vedete de pe la noi aleg destinatii exotice pentru a scapa de frigul si vremea urata din aceasta parte a anului din tara noastra. Nici Luminita Anghel n-a putut rezista tentatiei de a evada din nametii romanesti pe taramuri de vis scaldate de razele puternice ale soarelui.

Cantareata, insotita de iubitul si prietenii ei, a vizitat in aceasta iarna orasele Buenos Aires (Argentina) si Punta del Este (Uruguay), iar la final s-a oprit pentru cateva zile in Madrid, Spania fiind destinatia favorita a Luminitei.

"Buenos Aires este un oras fantastic. in primul rand, este foarte verde, cred ca oamenii aceia au un cult pentru verdeata, pentru ca sunt copaci peste tot, inclusiv la periferii si pe drumul spre aeroport. in plus, am vazut foarte multe parcuri frumos amenajate", povesteste incantata Luminita.

Vedeta Radio Total s-a intors din vacanta de iarna nu numai incarcata cu energie, dar si foarte bronzata, pentru ca in Buenos Aires si Punta del Este a facut plaja. "in Buenos Aires am stat la piscina hotelului, iar in Punta del Este am fost chiar pe plaja, intr-un peisaj de vis".

Pe langa zilele de rasfat la soare, incheiate in tonuri caramel-cafenii, Luminita si prietenii ei au inchiriat masini cu care au vizitat cele mai importante obiective turistice. "A fost o intamplare stranie. Cand am vizitat mormantul Evitei, a trecut pe langa noi o tanara emo, imbracata in negru cu un schelet alb pe ea, de ziceai ca este un schelet umblator in cimitir".

Una dintre cele mai frumoase amintiri din aceasta vacanta a Luminitei este momentul cinei in cel mai vechi restaurant din lume, care se afla in Argentina. "Era incredibil de frumos decorat si pictat".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.