Paparazzii CANCAN l-au prins iarasi pe logodnicul fiicei mai mari a presedintelui Basescu in masina cu amanta, la ora 04.28, intr-o parcare din parcul Titan!

Ioana Basescu pare blestemata in dragoste! Dupa casnicia esuata cu Bogdan "Bodo" Marin, fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu s-a refugiat intr-o relatie cu Giovanni Francesco, unul dintre fostii directori ai postului MTV Romania.

Inainte de Craciun, CANCAN a dezvaluit, insa, ca iubitul Ioanei are o viata sentimentala dubla, traind o poveste paralela de dragoste cu o tanara secretara, Roxana Nechifor (24 de ani, care locuieste impreuna cu parintii in zona Dristor).

Vineri spre sambata (25 spre 26 ianuarie), paparazzii CANCAN l-au prins pe Giovanni impreuna cu amanta, in masina ei (de data aceasta), la 04.28, intr-o parcare din parcul Titan! Giovanni isi parcase jeepul mai incolo de masina Roxanei, pentru a nu starni suspiciuni. Au discutat aproape o ora.

La un moment dat, au parasit masina. S-au imbratisat, moment in care paparazzii CANCAN au declansat bliturile. Au apucat sa se desparta si sa se intoarca amandoi cu spatele! Roxana a urcat instantaneu in masina, si-a acoperit fata in palme, in timp ce Giovanni s-a apropiat de paparazzi pentru a vorbi cu ei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.