Frumoasele din showbiz recurg la nenumarate artificii pentru a-si imbunatati imaginea. De la silicoane si extensii, pana la lentile de contact in cele mai stranii culori, acestea par dispuse sa investeasca oricat si chiar sa-si riste sanatatea, pentru a arata trasnet atunci cand filmeaza vreun videoclip sau apar pe podium.

Lentilele de contact sunt de mult timp la moda printre artistele noastre, cele mai multe dintre ele preferand, in locul ochilor caprui, cu care natura le-a inzestrat, nuante precum albastru intens, verde smarald sau chiar gri si violet. in ciuda faptului ca medicii interzic purtarea lentilelor la piscina, vedetele par sa ignore aceste sfaturi, desi se pot alege cu infectii sau conjunctivite de toata frumusetea.

"Le folosesc doar la sedintele foto!"

Sotia lui Irinel Columbeanu si-a achizitionat doua perechi de lentile, in urma cu un an si jumatate, una de culoare albastru intens, iar cealalta gri. Dupa ce, timp de cateva luni, le-a purtat in fiecare zi, Monica s-a cam plictisit de ele si nu le mai foloseste decat la sedintele foto. Mai nou, nici genele false, cu care a facut furori, nu prea o mai incanta: “M-am cam lecuit si de lentile si de gene false”, ne-a declarat ea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.