Gabriela Vranceanu Firea a primit premiul mass-media din partea revistei VIP pentru "Saptamana financiara", a carei campanie s-a remarcat prin utilizarea in reclame a celebrei suvite naravase a lui Traian Basescu. Freza presedintelui Basescu a fost folosita la promovarea publicatiei, in cadrul petrecerii de lansare de acum o luna. Firea a facut cadou invitatilor o caseta de bijuterii care continea o suvita de par insotita de textul: "Cand vantul va bate peste parul tau/ Sa-ti aduci aminte de ziarul meu".

In cadrul ceremoniei de decernare a premiilor revistei VIP pe luna martie, organizata miercuri seara la hotel Intercontinental, au mai primit distinctii si Luminita Anghel si Sistem, cei care vor reprezenta Romania la concursul Eurovision (premiul special). De asemenea, premiul "Surpriza lunii" i-a fost acordat lui Aurel Mitran pentru organizarea
spectacolului "Tandreturi..." de la Sala Palatului cand a adus pe scena, pe langa cei patru "corifei" - Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Mircea Baniciu si Mircea Vintila -, si trupele Timpuri Noi si Holograf.

SCRIITOAREA CORINA

Lui Mitran i-a revenit sarcina de a inmana, la randul sau, un alt premiu "Surpriza lunii" trupei Timpuri Noi. Pentru premiul de Excelenta a fost chemata pe scena Corina Chiriac. "Indiferent daca voi mai canta sau nu pe viitor, acest premiu reprezinta coperta de incheiere a unui mare roman", a spus Corina Chiriac. Ea a marturisit ca isi doreste sa debuteze intr-un alt domeniu: literatura.

Din domeniul teatrului, premiantii lunii martie au fost Horatiu Malaele pentru piesa de teatru "Mascariciul", si Beatrice Rancea, regizoarea piesei "Marchizul de Sade". Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei, reprezentata de Otilia Badescu, a fost distinsa cu un Premiu special, iar Dan Petrescu a inmanat premiul "Oamenii lunii" echipei de Cupa Davis reprezentata de Florin Segarceanu. Gala de premiere s-a incheiat cu o prezentare de bijuterii semnata Dana Coteanu (Marijuana).


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.