Daca timp de cinci ani a fost doar menajera Rocsanei Marcu, acum Mariana, o femeie trecuta bine de 40 de ani a devenit si bona fetitei vedetei, Mayra, care tocmai a implinit patru luni.

Cele doua ii fac micutei toate poftele: Mariana o ajuta pe Rocsana la schimbatul scutecelor si la prepararea mancarurilor pentru bebelus.

Desi este la primul ei copil, Rocsana Marcu se descurca de minune in postura de mamica. Ea a renuntat deocamdata la televiziune pentru a se ocupa exclusiv de fetita ei de doar patru luni, Mayra.

Fosta protagonista a serialului “Chiquititas” de la Kanal D are insa un ajutor de nadejde in persoana menajerei ei, Mariana. Aceasta s-a ocupat timp de cinci ani de toate treburile in casa vedetei, iar acum a devenit si bona micutei Mayra.

“Nu stiu ce m-as face fara ea. Doamna Mariana a avut grija de mine timp de cinci ani si acum o creste si pe Mayra, mai ales ca are mai multa experienta cu copiii decat mine. O schimbam amandoua pe fetita si ii pregatim mancarea”, a declarat pentru Click! Rocsana, care nu iese cu copilul din casa fara sa fie insotita de bona Mariana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.