Desi nu s-a decis cine ii va crea rochia de mireasa si nici asupra locului unde va avea loc petrecerea traditionala, Adelina a apelat la ajutorul firmei Bouquet Events, patronata de Ioana sucu, pentru a organiza fericitul eveniment.

Adelina Elisei a intrat deja in febra pregatirilor de nunta. Timpul alocat organizarii acestui eveniment trebuie dramuit cu atentie, avand in vedere faptul ca logodnica lui Cristi Chivu are un program destul de incarcat la Antena 3 si face naveta regulat la Milano pentru a petrece cat mai mult timp impreuna cu viitorul sot.

La revenirea din cea mai recenta “minivacanta” petrecuta in Italia, unde de aceasta data a plecat impreuna cu Diana, viitoarea sa cumnata, Adelina si-a fixat intalniri pentru stabilirea detaliilor legate de nunta.

Intre o sedinta foto pentru coperta unei reviste glossy si prezentarea stirilor sportive ale Antenei 3, ea se intalneste in cursul zilei de astazi cu Ioana sucu, fiica cea mare a lui Dan si a Cameliei sucu, pentru a alege modelul de invitatii de nunta.