Desfiintata in urma cu doi ani, trupa Laguna se va reuni cu prilejul unei prezentari a creatoarei de moda Karmen Herscovici, ce va avea loc in luna mai. Nicoleta Luciu si Anca Florescu vor prezenta si rochiile de mireasa ale acestei creatoare de moda, vestita ca a reusit sa marite modelele care i-au purtat articolele vestimentare.
Desi multi au speculat ca despartirea lor din urma cu doi ani nu ar fi fost nici pe departe una amiabila, cele doua foste componente ale trupei Laguna sunt acum foarte bune prietene si vorbesc in fiecare zi la telefon.

“E adevarat ca atunci au fost discutii intre noi. in orice trupa de fete exista controverse la un moment dat, insa nu a fost practic vorba de un scandal. Acum vorbesc aproape in fiecare zi cu Nicoleta la telefon si ne intelegem foarte bine”, a declarat Anca Florescu, careia ii merge foarte bine si in varianta solo sub numele de scena Diana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.