In urma cu o saptamana, mai precis vineri, 18 ianuarie, Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc au fost impreuna la un film. Pe 25 ianuarie, Elena a sunat toata presa, pentru a anunta ca, de fapt, de Revelion, s-au despartit definitiv. Sursele revistei VIP va dezvaluie ce se ascunde in spatele acestei iubiri controversate.

O investigatie mai amanuntita a relevat faptul ca, intr-adevar, a existat o cearta intre Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc de Revelion. Numai ca aceasta a fost una dintre numeroasele certuri ale celor doi.

Elena este o fire destul de aprinsa, iar discutiile in contradictoriu cu Andrei se nasteau din te miri ce. Iar cearta de Revelion nu a fost ultima. Evident ca au fost impreuna la film saptamana trecuta, asa cum fusesera si pe 11 ianuarie. Numai ca, duminica, cei doi s-au certat din nou. si se pare pentru ultima oara.

Andrei nu a mai dat telefon de impacare. Elena a luat gestul ca atare.Citind in ziare ca Andrei a fost singur la un eveniment monden - titlul articolului sugerand ca ea a fost pusa pe liber -, Elena a reactionat. Cu un adevar spus pe jumatate. Mai mult, Elena se astepta ca Andrei sa apara cu o alta femeie in presa, ceea ce nu s-a intamplat.