Fosta Miss Romania, Bianca Brad, s-a hotarat sa faca publica drama pe care a trait-o la sfarsitul lunii mai, cand, cu numai cateva zile inainte sa nasca, fetita i-a murit in pantece.

Bianca Brad a relatat pe propriul site: www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii - cea mai grea incercare la care a supus-o viata: „Desi nu credeam ca voi reusi, iata ca am gasit, pana la urma forta necesara pentru a depasi acele momente cumplite....si faptul ca scriu despre asta, chiar daca ma rascoleste, imi face bine......Inima mea e inca foarte grea, dar rad iar si fac iar glume fara sa ma mai simt vinovata....mai degraba cred ca m-am obisnuit cu durerea si am invatat oarecum sa o controlez mai bine, desi uneori rabufneste cu o forta care ma consuma enorm..."

Fetita ei ar fi avut o malformatie congenitala la inima

Cea de-a doua sarcina a Biancai Brad a fost, ca si prima, neplanificata. Bucuria a fost cu atat mai mare, cu cat a aflat ca va avea o fetita. Numai ca fericirea a fost de scurta durata. La ecografia facuta in vederea efectuarii testului de amniocenteza, s-a constatat ca fetita avea o malformatie congenitala la inima.

„ Pana seara tarziu, am colindat plangand pe strazi........ma durea atat de tare inima, incat m-am intrebat, la un moment dat, daca e posibil sa plesneasca... in urma amniocentezei, a reiesit ca, din punct de vedere genetic era normala, insa cauzele acestei malformatii, nu se cunosc!" - isi aminteste ea. Absurditatea situatiei consta in faptul ca Bianca nu a fumat niciodata, nu este consumatoare de alcool si nu a luat medicamente contraindicate pe timpul sarcinii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.