Cele mai cunoscute vedete singure si-au vazut visul cu ochii!

Pentru cateva ore, ele au imbracat rochiile de mireasa si s-au lasat admirate pe podiumul amenajat la Romexpo. Organizatoarea evenimentului a fost Adriana Bahmuteanu. Ea va imbraca rochia de mireasa, cu adevarat, anul acesta.

Pentru prima data in Romania, logodnica lui Silviu Prigoana a reusit sa distruga rivalitatile dintre cel mai bine cotate vedete autohtone, acestea acceptand provocarea de a urca impreuna pe podium in rochii de mireasa. “M-am gindit sa fac pace intre vedete, dar sa strang si bani pentru Centrul de plasament Ciresarii”, ne-a spus Adriana.

Cantarete, prezentatoare tv, creatoare de moda, femei din politica, toate au purtat creatii-unicat, realizate de designeri precum Catalin Botezatu, Laura Olteanu, Romanita Iovan, Nora B., incaltamintea fiind asigurata de Mihai Albu. Toate creatiile, evaluate la peste 1.000 de euro fiecare, au fost scoase spre vanzare, urmand ca banii incasati sa mearga in sprijinul copiilor abandonati de parinti.

O surpriza a fost Raluca Turcan, care a acceptat invitatia Adrianei Bahmuteanu de a defila in rochie de mireasa, chiar daca au trecut doar trei luni de cand a nascut. Venita special din Italia, Ramona Badescu s-a alaturat campaniei umanitare initiate de Adriana, fiind o mireasa mai nonconformista, invesmantata in verde imperial.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.