Dupa celebrul model hollywoodian Brad Pitt - Angelina Jolie, vedetele cu notorietate din Romania au inceput sa isi asocieze imaginea, formand cupluri pentru a castiga bani de pe urma publicitatii.

Consilierul psihologic al vedetelor, Ilie Marinescu, a analizat caracterele acestora si a dat verdictul in privinta compatibilitatii.

Stefan Banica ar face cuplul perfect cu Simona Patruleasa, pe cand Andreea Marin ar fi jumatatea lui Lucian Mandruta. Temperamentul in cadrul cuplului joaca un rol esential, fiind unic si bine definit pentru cei doi, deoarece fiecare incearca sa obtina ceea ce doreste in viata, indeplinindu-si alte nevoi si dorinte care ies la iveala in relatia de cuplu.

Pentru Andreea, ca si pentru Stefan, era mult mai nimerit sa aiba ca parteneri persoane cu o altfel de activitate decat cea artistica. Desi fiecare doreste alaturi o persoana cu popularitate crescuta, din punct de vedere al temperamentului, pentru Andreea partenerul ideal ar fi putut fi o persoana de genul lui Lucian Mandruta, iar pentru stefan - alta vedeta de la Antena 1, Simona Patruleasa. Practic, cei doi au nevoie alaturi de ei de persoane mai putin vulcanice.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.