Cantareata a socat atunci cand s-a afisat la un eveniment monden imbracata si coafata precum o scolarita: codite, tricou mulat, cravata cu capete de mort si fusta scurta, stil gogosar.

Constienta, probabil, ca a facut o gafa vestimentara, Silvia s-a “redresat” repede: a adoptat stilul clasic, cu rochia neagra, care nu da niciodata gres, si o coafura impecabila. Speram ca, de acum inainte, s-o tina tot asa.

Silvia Dumitrescu, una dintre cele mai de succes soliste ale anilor '90, iese din ce in ce mai des la evenimentele mondene din Capitala, in ultima vreme.

Cantareata, in varsta de 48 de ani, a lasat o impresie negativa atunci cand, in urma cu doua luni, a venit la o petrecere prilejuita de prezentarea de moda a Lizei Panait, total nemachiata si purtand codite de scolarita.

Din cauza acestei imagini inadecvate, Silvia a reusit, intr-adevar, sa se faca remarcata, dar, din pacate, intr-un mod neplacut.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.