Dezbatut intens la televizor, conflictul dintre Monica Columbeanu si Iulia Albu, prezentat in premiera de Click!, a luat o intorsatura neasteptata si a creat o tevatura de nedescris joi seara, in cadrul emisiunii “Rai, da’ buni”, de la Antena 2.

Designerul Mihai Albu a decis sa-l actioneze in judecata pe moderatorul Mihai Morar, dupa ce invitatul acestuia, Mihai Margineanu, l-a luat peste picior.

Desi scandalul a izbucnit initial intre Iulia Albu si Monica Columbeanu, cel mai sifonat din toata povestea a iesit creatorul de incaltaminte Mihai Albu.

Invitat in emisiunea “Rai, da' buni”, moderata de Mihai Morar la Antena 2, solistul Mihai Margineanu a facut cateva declaratii spumoase, in stilu-i caracteristic, pe marginea subiectului Monica Columbeanu versus Iulia Albu.

Margineanu a starnit hohote de ras in momentul in care a afirmat cu nonsalanta ca habar nu are cine e personajul Mihai Albu. “Care Albu?... ala slabut, asa...? ala are sotie? N-as fi crezut”, s-a intrebat retoric cantaretul, facand apoi comentarii malitioase si asupra aspectului fizic al creatorului de incaltaminte, numit “cizmar”.

Considerand ca a fost calomniat la “Rai, da' buni”, desi genul emisiunii este pamflet, Mihai Albu s-a prezentat ieri dimineata la tribunal, acolo unde a deschis proces impotriva moderatorului Mihai Morar.

“Nu numai ca l-am dat in judecata, dar am sesizat si Consiliul National al Audiovizualului (CNA) pentru a suspenda respectiva emisiune si a-i interzice prezentatorului sa apara pe sticla timp de cinci ani de zile”, a declarat Albu pentru Click!.

Acesta a fost ceva mai retinut in ceea ce-l priveste pe Mihai Margineanu, insa spera ca CNA sa se sesizeze si in cazul solistului. in studio a fost prezenta si Rita Muresan, care insa s-a abtinut sa comenteze pe marginea subiectului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.