Dinu Maxer a uitat-o definitiv pe Nicoleta Luciu! Solistul nu numai ca nu mai vrea sa auda de fosta iubita, dar a luat decizia sa se casatoreasca, anul acesta, la inceputul lunii septembrie, cu actuala sa partenera, dansatoarea din buric si cantareata Deea, pe care el insusi a descoperit-o si a lansat-o.

Nunta lor se anunta a fi cea mai spectaculoasa a anului si va avea loc la 6 septembrie pe plaja din statiunea Jupiter.

“Vom face o ceremonie intima, intr-un loc mai retras. Cununia civila si cea religioasa se vor desfasura chiar langa mare. Vom chema acolo primarul si preotul. Apoi, nuntasii vor merge la un restaurant aflat in apropiere”, a declarat Dinu pentru Click!.

Cantaretul a conceput pentru acest eveniment special din viata sa un scenariu inspirat din productiile cinematografice celebre. Mai precis, in locul traditionalului costum de ginere, el va a aparea imbracat la fel ca actorul Johnny Depp in filmul “Piratii din Caraibe”.

La randul ei, Deea va iesi din spuma marii purtand o rochie-sirena de culoare alba. “Nu vreau o nunta obisnuita, vreau show, ceva care sa iasa cu totul din tipare!”, a mai spus Dinu, el fiind acum in cautarea unor designeri in masura sa realizeze creatiile vestimentare dorite.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.