Faimosul cantaret care a reusit sa intre in gratiile lui Nicole Kidman, Naomi Campbell si Madonnei si-a socat fanele, declarand ca vrea sa se pastreze pentru casatorie.

Lenny a declarat intr-un interviu acordat revistei Spin ca nu mai face sex de aproximativ trei ani. Nici nu are de gand sa isi reia activitatea sexuala pana in momentul in care spune din nou “Da!” in fata ofiterului starii civile.

Cantaretul este deja pregatit sufleteste pentru momentul casatoriei, desi nu are o partenera stabila. De altfel, el a si compus deja o piesa numita 'Will you marry me?'. Piesa va aparea pe noul sau album, iar unicul regret al artistului este ca altcineva va apuca inaintea lui sa isi ceara in casatorie iubita folosind aceasta melodie.

Sex simbolul nu lasa deloc impresia unui barbat “cuminte”. El a fost producatorul unuia dintre cele mai fierbinti clipuri muzicale: Justify my love, al Madonnei. In plus, intr-o perioada circulau zvonuri conform carora ar avea un piercing intr-o zona foarte foarte intima.


Despre autor:

Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.