Autopsia actorului Heath Ledger a fost neconcludenta, iar cauza mortii sale va fi stabilita in urmatoarele doua sapatamani, informeaza CNN.

"Autopsia nu a fost concludenta, trebuie sa facem noi analize toxicologice si examene de tesut (...) care vor dura aproximativ 10 zile", a declarat un purtator de cuvant al medicilor legisti, Ellen Borakove.

Politistii suspecteaza totusi ca moartea actorului ar fi survenit in urma unei supradoze de drog, dar pana acum nu au descoperit urme de stupefiante pe obiectele din casa lui Ledger.

Intr-o declaratie de presa facuta din fata casei familiei Ledger din Perth, Australia, tatal actorului, Kim Ledger, a spus ca moartea actorului a fost accidentala.

"Noi, familia lui Heath, putem confirma moartea accidentala, tragica si prematura a iubitului nostru fiu, frate si tata al Matildei", a declarat Ledger, in prezenta sotiei si a fiicei lor.

Actorul nominalizat la Oscar, in varsta de 28 de ani, a fost gasit mort in cursul zilei de marti.

Prima persoana care a aflat ca Ledger a murit a fost actrita Mary-Kate Olsen. Maseuza care venise la intalnirea programata cu Ledger si care l-a descoperit pe acesta mort, a sunat-o de doua ori pe Mary-Kate Olsen, inainte de a apela si la serviciul de urgenta 911.

Disparitia prematura a actorului a intristat lumea cinematografica. Heath Ledger a fost nominalizat la Oscar in 2006 pentru rolul cowboy-ului homosexual din "Brokeback Mountain". Actorul joaca si rolul Joker in cel mai recent film din seria Batman, "The Dark Knight", ce ar trebui sa aiba premiera vara viitoare, potrivit NewsIn.

La o zi de la moartea lui Ledger, Hollywood-ul incerca inca sa-si dea seama cum poate continua cele doua productii in care actorul era implicat, filmul cu Batman si productia independenta a lui Terry Gilliam, "The Imaginarium of Doctor Parnassus", potrivit variety.com. Proiectul lui Gilliam a fost oprit, in timp ce sefii de la Warner incearca inca sa-si adapteze campania de marketing de la "The Dark Knight", centrata pe personajul lui Ledger, in stadii incipiente ale filmarilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.