Povestea de dragoste a celor doua vedete evolueaza incet, dar sigur. La varsta de 30 de ani, Andreea si-a luat inima in dinti si a plecat din casa in care locuia alaturi de mama si de bunica sa, mutandu-se impreuna cu iubitul ei, intr-un apartament inchiriat. Totodata, vedeta postului Prima TV isi construieste o casa in Capitala, pe un teren mostenit de la tatal ei.

Andreea si Tudor s-au intors in urma cu trei zile din primul lor concediu pe care l-au petrecut impreuna: o vacanta de vis, de trei saptamani, in care s-au relaxat si si-au incarcat bateriile in indepartatele state asiatice Singapore si Malaysia.

In timp ce Andreea spune ca s-a bucurat din plin de zecile de ore in care a “zacut” pe exoticele plaje, Tudor s-a intors in Romania cu alte impresii:

“A fost o experienta extraordinara. Am vreo mie de poze, o mie de ganduri, o mie de stari si o mie de cantece in cap!”, dupa cum spune artistul, pe blogul sau personal. Cele aproape douazeci de zile de trandaveala i-au cam ajuns solistului, avand in vedere faptul ca se declara nerabdator sa-si reia activitatea concertistica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.