La ani buni dupa ce a pozat nud pe cind era insarcinata, pentru Vanity Fire, Demi Moore nu se jeneaza sa-si etaleze din nou corpul.
La cei 45 de ani ai sai, cea care a stirnit imaginatia a milioane de barbati cu rolul din "Striptease", revine cu un pictorial incendiar pentru o revista de moda, unde apare doar intr-o pereche minuscula de bikini. In timp ce alte femei de virsta ei si-au luat gindul de la acest incitant accesoriu, Demi Moore, gratie unei operatii estetice de doar 200.000 de lire sterline, arata mai bine ca in tinerete. Fara nici o urma de rid sau celulita, actrita Demi Moore, mama a trei copii, apare, in toata splendoarea ei, pe coperta a trei numere diferite din "V magazine". Daca in cele in care poarta o pereche de pantaloni albi si o rochie alba, pare "cuminte", cea in care apare in costum de baie e de-a dreptul naucitoare.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.