Revista spaniola pentru barbati DT a avut fler in momentul in care i-a propus Carlei Bruni, la sfirsitul anului 2007, sa accepte o sedinta foto sexy in paginile sale, inainte ca relatia acesteia cu presedintele francez Nicolas Sarkozy sa fie facuta publica, scrie 20min.ch.

Fotografiile vor fi publicate in editia pe februarie a revistei DT, insa una dintre acestea circula deja pe Internet. Astfel, Carla Bruni apare goala, purtind o pereche de cizme din piele si o verigheta. Desi prezenta verighetei pe degetul fostului manechin a stirnit multe comentarii, revista spaniola insista asupra faptului ca sedinta foto a avut loc inainte de anuntarea relatiei acesteia cu Sarkozy.

Cintareata italiana Carla Bruni a declarat, intr-un interviu publicat, marti, de cotidianul Liberation, ca "inca" nu s-a casatorit cu presedintele francez Nicolas Sarkozy, punind astfel capat speculatiilor in acest sens care circulau de mai multa vreme in presa. Fostul top model in virsta de 40 de ani a declarat, pentru cotidianul francez Liberation, ca ea si presedintele francez nu s-au casatorit, dar ca are "in plan" acest lucru.

Relatia celor doi a stirnit un imens interes mediatic si este considerata, in parte, vinovata de scaderea popularitatii lui Sarkozy, persoanele care l-au votat considerind nepotrivit modul in care isi afiseaza viata personala intr-o perioada in care economia Frantei are de suferit. Sarkozy, in virsta de 52 de ani, a declarat, in timpul unei conferinte de presa care a avut loc la inceputul lunii, ca are intentia sa se casatoreasca cu Bruni si a adaugat ca media va afla abia dupa ce evenimentul se va fi consumat.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.