Inainte, marimea ei la sutien era 75B. Acum, gratie implantului cu silicon, Andreea Spataru are 75D.

La mai bine de o luna de cand a apelat la chirurgia plastica pentru a-si mari bustul, blonda de la National TV se mai gandeste la inca o interventie. Tot in zona sanilor. Operatia o va face in acesta primavara si o va costa 1.000 de euro.

Miss Playboy este foarte incantata de noii ei sani. Perfectionista din fire, blonda spune ca mai are nevoie de o mica interventie la bust. Ea vrea sa indeparteze cicatricele ramase in urma operatiei de marire a sanilor, suferita la jumatatea lunii decembrie, anul trecut.

“Am aflat ca pot sa scap de cicatrice printr-o simpla interventie cu laser, in urma careia nu se va mai vedea nici un semn acolo unde am fost taiata. Ce-i drept, nu am cine stie ce cicatrice... Daca au doi centimetri lungime”.

Lucrul acesta, Andreea il va face in viitorul apropiat, cel mai probabil in primavara. Pentru interventia cu laser, pe care o va face la o clinica din Bucuresti, Miss Playboy va scoate din buzunar aproape 1.000 de euro. Dar, pana sa ajunga din nou la clinica, Andreea Spataru urmeaza in continuare cu sfintenie indicatiile medicului care i-a pus implanturile cu silicon.

“Desi va trebui sa mai port bustiera inca o saptamana, nu voi renunta definitiv la ea. O voi mai tine prin casa si dupa termenul dat de medic. in momentul de fata, o dau jos numai cand am filmari, vreo sedinta foto sau trebuie sa merg la evenimente mondene...”. De cand cu noii sani, Andreea Spataru se gandeste foarte serios sa renunte la sutien. si, pentru ca sutienele vechi nu ii mai vin, blonda sexy a decis sa scape de ele.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.